Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Növényi alapanyagokból fermentálva

Kimcsi ananásszal

Kimcsi ananásszal

Kimcsi készítése termofil módon

növényi joghurtok házilag

növényi joghurtok házilag

Miből és hogyan?
tahinis sütőtökkrém fermentálva

tahinis sütőtökkrém fermentálva

élőflórás sütőtökkrém fermentálva
kenhető növényi sajt, lenfehérje-kesu-tápióka

kenhető növényi sajt, lenfehérje-kesu-tápióka

Így is készülhet: sajtszerűen érlelt krém, növényi alapanyagokból.

vöröslencse krém fermentálva

vöröslencse krém fermentálva

Vöröslencse krém fermentálva
Mustár készítése fermentálással, egyszerűen

Mustár készítése fermentálással, egyszerűen

Fermentált mustár uborkaszezonban
Hummusz sárgaborsóból, termofil savanyítással

Hummusz sárgaborsóból, termofil savanyítással

Fermentált sárgaborsó humusz készítése házilag. Természetesen savanykás, tartós, probiotikus.
Csoda íze van, jobb mint az "eredeti"