Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
1.200 Ft
Menny.:db

Camembert sajtkultúra - YoBiotik - 5 db

1.200 Ft
Menny.:db
Cikkszám: Cam-5 db
Elérhetőség: 10 db raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Megújult keverékünk már geotrichum candidummal készül.
A kultúra elsősorban fehérpenészes lágy sajtok készítéshez ajánlott. Penicillium Candidum (fehér penész) és mezofil starter kultúrák keveréke. A Penicillium Candidumnak köszönhető a fehér bunda és a sajt krémes érése, lágysága.
Egy kapszula 10 liter tej bekultúrázásához elegendő. Felhasználás előtt 1 órával vedd ki a fagyasztóból, és kevés langyos vízzel keverd homogénre.
Ajánljuk:
Fehérpenészes lágysajtok készítéséhez.
A karakteresebb ízek kedvelőinek ajánljuk brie kultúránkat

Tárolása: -18°C-on, mélyhűtőben

Fontos! A fehér penész a magas párát, 96-98% és 13-14°C-ot szereti, napi szellőztetés, sajtforgatás mellett.

PanKa sajt készítése

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.