Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
1.900 Ft
Menny.:db

ABT joghurt kapszula - 10 db

1.900 Ft
Menny.:db
Cikkszám: ABT-10 db
Elérhetőség: 10 db raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Joghurt kultúra keverék, amivel savanykásabb, acidofil típusú, probiotikus joghurt készíthető. Általában 42°C-on szoktuk belekeverni a tejbe, így egyenlően erősítjük a baktérium törzseket. Ha eltérünk ettől a közép értéktől, akkor hőfoktól függően jobban kedvezünk egyik, vagy másik baktérium fajtának, vagyis karakteresebb ízű vagy enyhébb ízű lesz a joghurt. Közismerten immun erősítő, segíti a bélflóra műkődésést, kiitűnő protein, kalcium és B-12 vitaminforrás, sokféle ásványi sót tartalmaz, ugyanakkor viszonylag kevés kalória van benne. A házi joghurtnál tényleg nincs jobb, és ahány liter tejből készíted, annyi liter joghurt lesz belőle, vagyis kiadós.
joghurtok készítése »»»
összetevői:
Streptococcus thermophilus
Lactobacillus acidophilus
Bifidobacterium BB-12 (probiotikus baktérium)
A baktériumok hordozó anyaga: laktóz emulzió
használata:
A felhasználás előtt 1/2-1 órával vedd ki a fagyasztóból a szükséges mennyiséget. Kevés langyos vízben vagy tejben oldd fel, majd ezt a vizes oldatot öntsd hozzá a tejhez, és alaposan keverd össze.
Joghurt, és néhány sajtféleség készítéséhez használatos.

Kapható kiszerelések
kapszulázva 5-10 liter tejhez kapszulánként

Tárolása -18°C-on, mélyhűtőben történjen.

Minőségét (aktivitását) legalább a csomagon jelzett időpontig megőrzi.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.